Cantec de gheata si foc  Urzeala Tronurilor  Inclestarea Regilor  Iuresul Sabiilor  Festinul Ciorilor  Dansul Dragonilor

Reducere - 50 % Saga " Cantec de Gheata si Foc "

Reducere -50% Urzeala Tronurilor

Finalul serialului "Game of Thrones" - Cate sezoane va mai numara acesta ?

Fanii serialului "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") asteapta cu mare nerabdare inceputul urmatorului sezon, acesta fiind cel cu numarul 7 din serie. Oficialii HBO au anuntat faptul ca spre deosebire de celelalte sezoane a caror difuzare incepea in decursul lunii aprilie, de aceasta data, noul sezon va incepe putin mai tarziu, mai exact, in decursul verii anului 2017.

Motivul prelungirii perioadei pentru realizarea urmatorului sezon se datoreaza faptului ca anumite scene din cadrul episoadelor se vor filma din nou in Islanda, asa cum s-a mai intamplat in urma cu doi ani, atunci cand momente corespunzatoare cadrelor de la nord de Zid, pe cand Jon Snow se afla in tabara salbaticilor condusi de Mance Rayder la acel timp, regele de dincolo de zid, au fost turnate in locatii din aceasta tara. Producatorii executivi, David Benioff si D.B. Weiss, au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine pentru atmosfera serialului daca ar incepe filmarile putin mai tarziu decat deobicei, atunci cand vremea se va schimba, luand in considerare faptul ca iarna va sosi, intr-un final, in serial. "In locul lansarii traditionale a noului sezon in cursul primaverii viitoare, o vom muta in cursul verii pentru a avea timp sa terminam filmarile", a sustinut Casey Bloys, presedintele pentru programe al HBO.

Showrunner-ul serialului a afirmat faptul ca "Actiunea începe cand Dany se intoarce in Westeros", aceasta fiind prima informație oficiala despre actiunea din sezonul 7 al "Urzeala tronurilor". Urmatorul sezon al serialului de fantezie a strans deja patru regizori - inclusiv pe veteranul fondator care se intoarce la serial după ce a regizat filme importante la Hollywood. Printre acestia se numara:

  •  Alan Taylor, un veteran al serialului "Clanul Soprano" si castigator al premiului Emmy. El a creat stilul vizual al povestirii, atunci cand a regizat episoadele 9 si 10 ale primului sezon, unul din ele fiind "Baelor", episodul in care Ned Stark a fost executat, alaturi de alte patru episoade din al doilea sezon, printre care se numara premiera si finalul. 
  •   Jeremy Podeswa, regizor canadian si veteran al serialului "Imperiul din Atlantic City", acesta a primit o nominalizare la Emmy pentru regizarea celei mai controversate ore a serialului, din episodul "Unbowed, Unbent, Unbroken", din sezonul 5. Anul acesta a regizat premiera sezonului precum si episodul reinvierii lui Jon Snow, denumit "Home". - Mark Mylod, de patru ori regizor al serialului, veteranul britanic al serialului HBO "Anturaj" si al "Shameless", a regizat anul acesta episodul "The Broken Man", alaturi de seventa urmaririi Aryei din episodul "No One". 
  •  Matt Shakman, nou venit in serial, fiind cunoscut cel mai bine pentru munca sa din serialul FX "It's Always Sunny In Philadelphia", o comedie indragita de Benioff si Weiss 

Cativa dintre veteranii notabili ai serialului, vor lipsi anul viitor, iar printre acestia se numara Miguel Spochnik care a regizat impresionantul episod "The Battle of Bastards", alaturi de finala exploziva. Deasemenea, va lipsi David Nutter, regizorul episodului "Red Wedding" si al finalului "Mother's Mercy" din sezonul 5, cu ajutorul caruia a castigat si un premiu Emmy.

Benioff și Weiss au vorbit cu cei de la EW despre finalul sezonului 6, in special despre faptul că Daenerys pornește spre Westeros, moment care desemneaza inceputul sfarsitului pentru serial. Acesta se pare ca va mai avea inca 13 episoade care se vor intinde pe parcursul a doua sezoane, prin urmare, sezonul 8 va fi ultimul din seria "Game of Thrones".



Sursa informatii: HBO

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu